Julemanden

 
JULEMANDEN www.oplys-dig-selv.dk

Præsenteret  8. juni 2011    www.Google.dk 

        ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

    VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV  ???JULEMANDEN

Her 15 dage før julen i 2007 ,kan vi konstatere,at JULEMANDEN oprindeligt er fra TYRKIET.Mange Tyrkere har hørt om den gavmilde og børnevenlige Santa Claus,men de færreste tyrkere ved,at han var kristen. Det er upassende viden i Tyrkiet,hvor Santa Claus fremstilles som en hyggelig skikkelse,som giver håb for det nye år.

EN HELGEN

Biskop Nicolaus var kendt for sin store godhed og gavmildhed,og han blev efter sin død i år 343 ophøjet til Helgen.Han gav senere liv til myten om Santa Claus,altså den julemand som vi også  kender i Europa,og som er kendt for,hvert år,at bringe gaver til verdens børn.Om denne gave.skik er udbredt i Tyrkiet,det aner jeg ikke.

KONSTATERING

Vi kan hermed konstatere,at julemanden er af Tyrkisk og Kristen oprindelse.Vi kan også konstatere,at der blev bygget en kirke for Biskop Nicolaus i det fjerde århundrede.I kirken står hans Sarkofag,men Sarkofagens indhold blev ført til Bari i Italien i 1087,da området blev erobret af muslimske tyrkere.Kirken har i mange år  fungeret som et museum,hvor folk betaler for,at komme ind.Om det er en skrøne eller virkelighed,at alle der bærer efternavnet Nielsen her i Danmark er efterkommere af Julemanden, det ved jeg ikke.

I  TYRKIET

Det er ikke let,at være en del af det kristne mindretal i Tyrkiet.Mange kristne i Tyrkiet er blevet myrdet  i de senere år,og for øjeblikket venter 2 mænd på en dom her i 2007 ,for (fornærmelse af Tyrkiskhed) fordi de har konverteret fra Islam til Kristendom Derfor må følgende også anses som en sensation.

SENSATIONEN

Det må betegnes ,som noget af en sensation,at der nu er blevet givet tilladelse til afholdelse af en messe i (Julemandens egen Kirke) Sankt Nikolaus kirke i Myra nu Demre. Myra fik nyt navn af Tyrkerne,da de havde overvundet  det kristne Byzantinske Rige,og Myra hedder derfor i dag Demre.

UDHOLDENHED

Efter,at have løbet de Tyrkiske myndigheder i Ankara på dørene i 5 år,så har den Økumeniske Patriark (Bartholomeus den første) altså endelig fået tilladelse til ,at afholde messe i Sankt Nikolaus kirke i Myra nu Demre.Vi må også konstatere,at Tyrkiets Kulturministerium har bevilget et pænt beløb til restaurering af kirken.

FORANDRING

Hvad skyldes denne tilladelse til at afholde kristen messe i Sankt Nikolaus kirke ??? - - - ??? Hvad skyldes denne forandring ??? - - - ??? Vi ved,at Sankt Nikolaus er en skytsengel for Rusland, Kroatien og Serbien og ,at Sankt Nikolaus kirke,har været besøgt af 250.000 russere i de første 6 måneder af 2007,og det også kan have indvirket på denne beslutning i Ankara.

ANALYTISKE
SPØRGSMÅL

Vi må ude i Danmark og EU og i hele den Vestlige verden konstatere,at der i Tyrkiet er sket en lille eller stor forandring til det bedre,ihvertfald set med Demokratiske EU-briller.Hvad skyldes denne forandring så ??? - - - ???

At muslimer i Tyrkiet ikke mere gider at myrde kristne ??? - - - ???
At Tyrkiet ikke mere gider at retsforfølge Muslimer der konventerer til Kristendom ??? - - - ???
At besøg af 250.000 betalende russere på 6 måneder,giver et økonomisk motiv til forretning,og beløbet til reastaurering af JULEMANDENS KIRKE måske,- skal ses som en forretningsinvistering.??? - - - ???
At det bare er en venlighed over for Rusland,fordi Tyrkiets hær har travlt med operationer ind i IRAK for at bekæmpe OPRØRERE og,at det derfor er fornuftigt ,at være gode venner med andre nabolande ??? - - - ???
At det kan skyldes,at Tyrkiet ønsker at gøre et godt indtryk på EU,og ønsker at sende et signal til EU om,at vi er på vej i den rigtige Demokratiske retning ??? - - - ???
At det ganske enkelt er JULEMANDENS GODHED og forkærlighed for at give børn gaver,der sniger sig ind i alle HJERTERNE i det TYRKISKE FOLK ??? - - - ???
Kan det være en SUM,af hele denne virkeligheds problemstillinger ??? - - ???

JULEMANDEN

Jeg må konstatere,at Sankt Nikolaus lever i bedste velgående i vores vestlige verden udklædt  som JULEMANDEN,og jeg må også konstatere,at masser af børn i vores vestlige verden glæder sig til,at få gaver juleaften,eller i Julen.Jeg kan også konstatere,at Julemandens skelet befinder sig i Bari i Italien,og måske har JULEMANDENS ånd rejst fra Italien og er flyttet til Grønland eller Finland,hvor han sørger for julegaver til alle børn i den vestlige verden.Mange forældre hjælper sikkert JULEMANDEN,fordi han nok ikke kan nå det hele alene.Som mange børn kan konstatere her i de 27 EU-lande,at når der ikke er krig,og pengene ikke bliver brugt til våben og krudt og kugler,så bliver der råd til julegaver til rigtig mange børn i EUs 27 medlemslande.Hermed vil jeg ønske alle jer børn EN GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR,og lad os også håbe,at der er råd til julegaver til næste år.

Hvis jeg har rejst nogle spørgsmål,som i mangler svar på,så er det mit håb,at DR, som er Danmarks største Kulturinstitution,vil finde svarene til os,og præsentere dem for os.Hvad har vi Licensbetalere SMAGSDOMMERE til,hvis de ikke kan fortælle os lidt om julemanden i en juletid ??? - - - ???


 Kristne jages stadig og myrdes stadigvæk i muslimske lande - og det kan du læse mere om - ved at læse denne bog.

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...


Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk


Kristen-forfølgelser i verden  2 - er nu udkommet.

ISBN 978-87-91107-35-1

Udgivet på
Forskningsforlaget
Rafael  2011

n.e.s@youmail.dk
hvorfra bogen kan sendes
over internettet